Active Day in Ljubljana

POSTED IN City Life TAGS , , COMMENTS 0

What’s up everybody!

We all love active days, doing stuff that’s sporty but maximizes the fun, keeping your body and spirit in check but sooner or later we run out of ideas. It’s summertime and you’re bound to have a few days off and not all of them will be spent at the seaside or in the mountains, so here’s an idea for an active day in our capital!

– Morning Pumptrack fun
Grab your skateboard/cruiser board/rollerblades/bmx bike and hit the pumptrack at Lepa Žoga next to Tivoli, you’re bound to have loads of fun and as easy-going as this looks it’s actually really energy consuming. Good thing Lepa Žoga bar is there offering drinks and snacks for a quick break.
Tip: it’s better to come in the morning, as it may get a bit crowded later in the day.

Web use

Web use-2

Web use-3

Web use-4

Web use-5

Web use-6
– Afternoon climbing at Urban Roof
Ever tried climbing? Well, even if you didn’t that’s not a problem at all. The climbing hall at Urban Roof has courses even total begginers can take, it’s a great and fun workout + it’s inside which means AC on these insanely hot days.

Web use-12

Web use-13

Web use-14

Web use-15

Web use-16
– Evening drink in the city
You’ve had your active day and now you can enjoy a chill evening in our awesome little capital. There’s loads of cool spots like Nova Plaža in the center where you can meet up with your friends, have a chat, enjoy a drink and take it easy.

Web use (2)

Web use-2 (2)

Web use-3 (2)
Life’s all about making the most of your days and having maximum fun along the way. Taking the Sine Metu approach and see where that takes you, I can assure nothing but good times come down that path.

You gotta fear a bit less in order to live a bit more – Sine Metu

/////

Živjo!

Vsi imamo radi aktivne dneve, dejavnosti, ki so športne in poudarjajo zabavo, ohranjajo naše telo in duha v formi a slej kot prej nam zmanjka idej. V poletnih dneh imamo zagotovo precej prostih dni in ker verjetno niso vsi preživeti ob morju ali v gorah je tu ideja za aktiven dan v naši prestolnici.

– Jutranja zabava na pumptracku
Zgrabite svoj skejt/kruzer/rolerje/bmx in se odpravite na pumptrack pri Lepi Žogu na robu Tivolija, zagotovo se boste zabavali in v kolikor morda izgleda enostavno je v resnici uporaba pumptracka izjemno utrujajoča. Še dobro da je zraven bar Lepa Žoga, ki z pijačami in prigrizki poskrbi za vaše odmore.
Nasvet: pumptracka se je bolje lotiti zjutraj, saj čez dan zna postati precej obiskan.

– Popoldansko plezanje v Urban Roofu
Ste že kdaj plezali? Tudi če niste to sploh ni težava. Plezalna dvorana v Urban Roofu ima tudi smeri, ki so primerne za popolne začetnike + ker je to v notranjosti pomeni, da se z klimo izognete nori vročini.

– Večerno druženje v mestu
Dnevne aktivnosti so mimo, kar pomeni, da lahko uživate v sproščenem večeru v naši prelepi prestolnici. V centru je ogromno kul placov kot je nova plaža, kjer se lahko ujamete z prijatelji na klepetu in pijači ter uživate v poletnih večerih.
Pomembno je izkoristiti svoje dni in ob tem čim bolj uživati. Ubrati Sine Metu pristop in dobre stvari se zagotovo zvrstijo na ta način.
You gotta fear a bit less in order to live a bit more – Sine Metu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Good Readin

Some other articles you will enjoy.