Throwback – Last Wakeboarding Session of 2016

POSTED IN Adventures TAGS , , COMMENTS 0

Hello!

I’ve been going through my computer and I found some old footage that I haven’t edited yet so here it is! This is our last wakeboarding session of 2016, we visited the awesome wake park on Jarun lake in Zagreb, Croatia. This was at the end of September, it was getting quite cold at that time already, but who cares about temperature when you’re having a blast right? Anyway these kind of short trips with your friends, that’s what life’s all about! A day where you put all your worries aside, jump in the car and have some fun on the water. Well, that’s purely Sine Metu!

Right! The guys in the video (Matic Drnovšek, Nuša Klopčič, Blaž Dornik) and I just booked a 7-day wake camp on island Pag from 3.6.-10.6.2017 and I can’t wait, I’m so hyped on that! Ok, now for a little quick tip for you guys, I haven’t been on this wake camp myself, but a few friends went last year and they say it’s an incredible experience and the best part is that it’s also super cheap if you manage to book it early enough! So if you’d like to join us or go some other time (I think there’s 3 options throughout summer) you can book the camp HERE.

You gotta fear a bit less in order to live a bit more – Sine Metu

/////

Živjo!

Malce sem brskal po računalniku in naletel sem na nekaj starih posnetkov, ki jih še nisem zmontiral in evo! To je bil naš zadnji wake session v 2016, obiskali pa smo wake park na Jarunu v hrvaškem Zagrebu. Trip je bil konec septembra, ta čas je postajalo že malce mrzlo, a koga briga temperatura, če se zabavaš ane? Kratki izleti z prijatelji kot je bil ta – to je življenje! Dan, ko lahko pustiš vse skrbi za seboj, skočiš v avto in se malce pozabavaš na vodi. To je to, to je Sine Metu!

Okej! Prijatelji iz videa (Matic Drnovšek, Nuša Klopčič, Blaž Dornik) in jaz smo ravno rezervirali svoje mesto na 7-dnevnem wake kampu na otoku Pag med 3.6. in 10.6.2017 in komaj čakam, sam hype! Zdaj pa še en hiter nasvet, sicer na temu kampu sam še nisem bil, so pa lani bili kolegi in pravijo, da je nora izkušnja, najboljša stvar pa je to da je res poceni, če rezerviraš pravi čas! Če bi se nam pridružil ali pa šel kdaj drugič (mislim, da ponujajo 3 termine čez poletje) lahko svoje mesto rezerviraš TUKAJ.

You gotta fear a bit less in order to live a bit more – Sine Metu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Good Readin

Some other articles you will enjoy.